Huskelisten til ferien

Sommeren er højsæson for ferier og rigtig mange danskere tager væk hjemme fra i sommerferien. Mange rejser rundt i Danmark, men mange rejser også ud af landet for at komme til de lidt varmere lande. Selvom man måske er vant til at rejse, så kan man stadig glemme hvad man skal huske at have med. Mange laver hvert år lister med ting de skal huske at pakke, men hvorfor ikke have en liste der kan bruges år efter år, når det alligevel ofte er de samme ting der skal pakkes? For at hjælpe med dette lille problem er der herunder en kort liste med de mest gængse og vigtigste ting man skal huske, når man skal holde sommerferie. Udvid listen og lav din personlige liste som du kan bruge igen og igen.

 

Solcreme

Måske den vigtigste ting man skal have med når man rejser på ferie sydpå, er solcreme. Vores skandinaviske hud er ikke klar til at komme ned i varmen til et meget højt UV-indeks, og en meget stærk sol, uden at vi beskytter os. Herhjemme vil mange kunne bruge faktor 15, men kommer man længere ned sydpå så skal man op og bruge faktor 20 eller 30 for at kunne beskytte huden optimalt.

 

Sommersko

Hvilke sommersko man vælger at tage med på ferie, har en stor betydning. Det handler om at have behagelige sko med som man vil kunne trave lidt rundt i, men også at have et par gode sandaler med som man vil kunne have på når det er rigtig varmt uden at svede fødderne for meget. Et par super populære sandaler er dem fra Birkenstock. De er meget behagelige for fødderne og bruges både af mænd og kvinder. I mange år har de ikke været populære, men de har vundet en plads i sommerens modebillede og mange elsker dem, fordi man kan have dem på hele dagen uden problemer.

 

Sommertøj

En selvfølge er, at man skal huske sommertøjet. Det er altid en god idé at pakke lidt forskelligt, så man har noget at vælge imellem. Så lad være med at tage alt for mange kjoler med, og alt for mange shorts og T-shirts, da de fleste alligevel ender med ikke at bruge det hele. Pak måske 1-2 stykker af hver type tøj, så du på den måde har lidt at veksle imellem, men stadig ikke for meget.

 

Badetøj

Badetøj, altid husk badetøj. Er man på ferie nede i sydens sol, så vil de fleste gerne på stranden og bade eller bade i poolen. Ofte rejser man til lande hvor det er så varmt og temperaturen er så høj midt på dagen, at man ikke vil kunne holde til at have mere tøj på end badetøj.

 

Diverse

Andre vigtige ting man skal huske når man rejser på ferie er:

  • Pas – Husk altid dit pas når du skal på ferie i udlandet.
  • Solbriller – Det er et must i sommeren om enten du er i Danmark eller udlandet
  • Kamera – Til at forevige de smukke omgivelser og sjove oplevelser
  • Læsestof – Så man kan koble helt fra og slappe 100% af
  • Spillekort – Så man kan have det sjovt sammen på ferien
  • Yderligere er der mange andre personlige ting man kan pakke ned, men det må man selv finde ud af når man er i færd med at pakke sin kuffert.