Huskeliste til en heldagstur

En tur med vennerne eller veninderne er altid hyggeligt. Alt efter hvor man skal hen og hvad man skal lave, så kan det kræve at man skal huske et par vigtige ting inden man tager afsted. Hvis man skal en tur på shopping i storbyen, hvis man skal på en tur til stranden eller hvis man skal på skovtur, så er det rart at have de rigtig ting med. Nedenfor kan du se en kort, men god, liste med ting der altid vil være til gavn når man skal ud på en længere heldagstur.

 

Har du de rette sko på?

Når man skal på tur, så skal man sørge for at have de rette sko på. Det vil ikke være sjovt hvis man ender med et par løse klipklapper på en gåtur i skoven, eller hvis man glemmer sine klip klappere eller sandaler når man skal på stranden. Et par gode sandaler er altid en god ting og det er par sko man kan bruge i skoven, på standen og i byen. Der findes mange brands der laver smarte sandaler og især Tommy Hilfiger sandaler er populære fordi de både er smarte, super anvendelige og behagelige at have på.

 

Medring en smart og fyldig taske

En lidt større taske er et must at have med når man skal på en længere tur. Med en fyldig taske kan man sikre sig, at man kan have alle de nødvendige ting med, og man behøver ikke bære på poser eller andet for at have både trøje, blade, vandflaske mm. med på turen.

 

Husk en trøje

Det er altid en god idé at tage en trøje eller cardigan med, især hvis man tager afsted i en kjole eller T-shirt og jeans. Har man husket en trøje, så er man sikker på, at man kan tage noget over sig hvis vejret bliver køligere. Og har man en fyldig taske med, så vil man kunne have trøjen i tasken uden for meget besvær.

 

Godt og interessant læsestof

Når man skal på længere ture i skoven eller på stranden, så kan det være en god idé at have enten blade eller en bog med, så man har noget at læse i når man slapper af. Gider man ikke tage fysiske blade med, så kan man læse bøger og blade på sin smartphone.

 

Andre ting man kan medbringe

Andre ting der er gode at have med på tur, er bl.a. en power bank, en lille højtaler og snacks. Når man er på tur, er der ikke altid adgang til strøm, og derfor er det smart at have en power bank med, så man sikrer at man kan få strøm på telefonen når man er på en længere tur. Skal man på stranden kan man have en lille højtaler med til musik, det vil skabe lidt god stemning og hygge på turen. Den sidste ting man altid skal huske, det er snacks. Man ved aldrig hvornår man bliver sulten og derfor er det altid en god idé at have lidt snacks med i tasken.