Huskeliste til grillfesten

Skal du til grillfest eller skal du selv holde en grillfest til sommer? Når man er gæst, er der ikke vildt meget man skal huske på, men når man selv holder festen, så er der lige et par ting man skal overveje når man planlægger festen. Du kan se de 4 vigtigste ting som du skal huske nedenfor, men selvfølgelig er det også afhængigt af hvilken fest man holder.

 

Skal du selv holde grillfest?

  • Grillen: Det er selvfølge det vigtigste element til en grillfest. Hvis du ikke selv har en stor grill, eller hvis din grill måske ikke virker helt optimalt, så har man mulighed for at låne en. Med en stor gasgrill kan man lave mere mad på en gang, og man kan lettere have mere mad klar på samme tid til sine gæster.

 

  • Mad: I relation til grillen, så skal man også have styr på ret meget mad. Det gælder måde kød, salater, flute og andet relevant tilbehør. Tilbehøret er mindst lige så vigtigt som kødet, da det hele skal hænge sammen.

 

  • Drikkevarer: Man må aldrig gå ned på drikkevarer. Holder man en større grillfest, så er det smart at have en lille velkomstdrink klar til når gæsterne ankommer. Derudover skal man have diverse øl, rødvin/ hvidvin til maden og sodavand hvis der er nogen der ikke drikker vin.

 

  • Hvad gør i hvis det regner?

De vigtigste elementer man skal have til en grillfest, er selvfølgelig de 3 første punkter ovenfor. Men når man holder en fest i Danmark og man holder den udenfor, så skal man altid overveje hvordan vejret er. Det danske vejr kan skifte hurtigt og derfor er det en god idé, at tænke over hvad man skal gøre hvis det begynder at regne. Måske vil man have en pavillon eller måske har i mulighed for at gå indenfor i stedet for.

 

Er du gæst til en grillfest?

Der er et par ting der er gode at huske når man er gæst til en grillfest.

 

Man kan ikke regne med vejret i Danmark, så det er altid godt at have en regnjakke med. En Rains regnjakke er meget populær, fordi Rains både laver smarte og moderne regnjakker der holder alt regn 100% ude.

En trøje er også en god idé at have med, fordi det bliver køligere om aftenen og til sommerfester har man tendens til, at blive længere udenfor om aftenen for at nyde vejret.

  • En lille overraskelse

Foruden praktiske ting til en selv som regnjakken og trøjen, så er det altid god stil at have en værtindegave eller værtsgave med til dem der holder festen.